Sport Mutuacat

Actualitat

Actualitat

Mutuacat al Campionat de Catalunya d’Atletisme

Els dies 15 i 16 de juny, s’ha celebrat a l’estadi del Nou Congost de Manresa el Campionat de Catalunya d’Atletisme.

Els dies 15 i 16 de juny, s’ha celebrat a l’estadi del Nou Congost de Manresa el Campionat de Catalunya d’Atletisme. Aquest esdeveniment esportiu de primer nivell ha reunit els millors atletes catalans.

Mutuacat, com a patrocinadora oficial de la Federació Catalana d’Atletisme, ha estat present en aquesta cita esportiva. D’aquesta manera ha reafirmat un cop més el seu compromís amb el foment de l’esport i la salut a Catalunya. Òscar Bolancell, cap de venda directa de Mutuacat, ha representat l’asseguradora a la tribuna i en el lliurament de medalles. Així ha pogut felicitar personalment els guanyadors i les guanyadores per la seva excel·lent actuació.

“Per a Mutuacat és un orgull patrocinar la Federació Catalana d’Atletisme i donar suport a un esdeveniment com el Campionat de Catalunya d’Atletisme”,  afirmava Bolancell.”L’esport és un pilar fonamental per a la salut i  benestar de les persones. I des de Mutuacat volem contribuir a que tothom pugui gaudir dels seus beneficis”.

Sens dubte, el Campionat d’Atletisme ha estat un èxit rotund, amb  atletes de primer nivell i un públic entregat, disposat a animar els participants apasionadament. La competició ha ofert moments d’alta tensió i emoció, i un rècord de Catalunya als relleus.

Mutuacat, com a empresa compromesa amb la societat catalana, continuarà donant suport a l’esport i a la Federació Catalana d’Atletisme en el futur, per tal de promoure la salut i el benestar dels ciutadans de Catalunya.

Etiquetes: 

Atletisme, Campionat de Catalunya, FCA

Qui som

Som l’asseguradora de l’esport!

Cobrim els accidents esportius de federacions de tot l’Estat, consells esportius, lligues de futbol i bàsquet (no federat), gimnasos, piscines, grups esportius, curses populars.

Gaudeix de la tranquil·litat de confiar en una mutualitat ètica i propera, que sempre estarà al teu costat!

Contacte

Vols informació sobre les nostres assegurances esportives i d’oci i temps lliure?

Newsletter

Subscribe to our newsletter

[wpforms id="468"]

Deixa un comentari

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.