Sport Mutuacat

Esdeveniments esportius

Esdeveniments esportius 

Assegurança d'accidents esportius

Organitzar un esdeveniment esportiu implica una gran responsabilitat. Per això, Mutuacat t’ofereix assegurances a per a tot tipus d’esdeveniments esportius.

Coneixem les necessitats específiques de les entitats esportives, ens hi adaptem i oferim les cobertures que exigeix la legislació.

Proporcionem tranquil·litat per a organitzadors i participants. Assegura a Mutuacat el teu esdeveniment esportiu i gaudeix del moment sense preocupacions.

Especialització

Coneixem les necessitats específiques de les entitats esportives. T'oferim les cobertures que exigeix la legislació.

Quadre mèdic propi

El nostre quadre mèdic especialitzat en esport i lleure és el més ampli i té centres a tot el territori espanyol. Consulta'l.

Rapidesa

Pots cotitzar i contractar l'assegurança en línia. I, si no, sempre trobaràs el nostre equip a punt d'ajudar-te

Segons Reial decret 849/1993, de 4 de juny

Cobertures per accident esportiu

 • Assistència mèdica i quirúrgica en accidents que hagin tingut lloc en el territori nacional, sense límit de despeses i amb un límit temporal de fins a 18 mesos des de la data de l’accident, exclusivament en centres concertats.
 • Assistència farmacèutica en règim hospitalari sense límit de despeses i amb un límit temporal de fins a 18 mesos des de la data de l’accident.
 • Despeses en règim hospitalari de pròtesis i material d’osteosíntesi amb un límit temporal de 18 mesos des de la data de l’accident.
 • Despeses originades per rehabilitació durant el període de 18 mesos des de la data de l’accident.
 • Despeses per assistència mèdica, quirúrgica, farmacèutica i hospitalària en accidents esportius que hagin tingut lloc a l’estranger fins un límit temporal de 18 mesos des de la data de l’accident i per un import màxim per tots els conceptes de 6015€.
 • Despeses originades per l’adquisició de material ortopèdic per al guariment de les lesions produïdes per l’accident esportiu (no per prevenció), 70 % del preu de venda al públic.
 • Despeses en odontoestomatologia originades per lesions a la boca motivades per l’accident esportiu fins a 245€.
 • Despeses originades per trasllat des del lloc de l’accident fins a l’hospital concertat, únicament per ingrés definitiu.
 • Indemnització per pèrdua anatòmica o funcional a conseqüència de l’accident esportiu d’acord amb el barem que consta en el reglament, fins a 12.025€.
 • Auxili a la defunció, quan es produeixi com a conseqüència de l’accident en la pràctica esportiva, per un import de 6.015€.
 • Auxili a la defunció, quan es produeixi com a conseqüència de l’accident en la pràctica esportiva en menors de 14 anys, per un import de 3.010€.
 • Auxili a la defunció, quan es produeixi com a conseqüència de l’accident en la pràctica esportiva, però sense que en sigui la causa directa, per un import de 1.805€.
 • Assistència medicoquirúrgica per lesions accidentals no traumàtiques (LANT) com ruptura fibrlil·lar o tendinosa  amb un  límit temporal de fins a  365 dies des de la data de l’accident esportiu.
 • Despeses per ruptura de pròtesis auditives i/o ulleres motivades per l’accident esportiu.
 • Indemnització per orfanesa a conseqüència de l’accident esportiu.
Ens adaptem a les teves necessitats

Si vols, et fem la pòlissa a mida. Posa’t en contacte amb nosatres.

Esdeveniments esportius 

Activitats esportives

Marxa popular

Ideals per gaudir de l’entorn natural en companyia. Tenen distàncies variades i recorreguts adaptats a diferents nivells de forma física. Suposen una oportunitat per a atreure un públic ampli i familiar, i alhora són un repte per a la logística. La satisfacció és que generen un impacte positiu en els que t’envolten i promocionen la salut i l’esport.

BTT

Qualsevol esdeveniment de BTT aporta un valor diferencial al calendari  esportiu: atreu participants de diversos punts geogràfics i dinamitza l’economia local. Permet explotar les característiques de l’entorn natural i ofereix una experiència inoblidable als partipants, en demostrar la seva  bona forma física i habilitat tècnica per paisatges exigents.

Tornejos de futbol, bàsquet, handbol...

La competició sana es fusiona amb la passió per l’esport. Els tornejos de futbol, futbol7, bàsquet, handbol… són una oportunitat per a la diversió, la pràctica esportiva i la socialització, tant per a nens com per a adults. Sovint atrauen l’atenció d’un públic ampli i potencien la imatge de la teva localitat, club o entitat. 

Combats i exhibicions d'arts marcials

Un esdeveniment d’arts marcials no és només una competició, és una experiència única que combina disciplina, esport i espectacle. Karate, judo, taekwondo, aikido… totes són disciplines diferents, però totes comparteixen tècniques espectaculars aconseguides amb autocontrol, concentració, i força física i mental.

*

VALOR DIFERENCIAL

Quadre mèdic esportiu

El nostre quadre mèdic, especialitzat en esport i lleure, té centres a tot el territori espanyol. En línia i fàcil de consultar, hi trobaràs els seveis mèdics que necessitis, ordenats per províncies i poblacions.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.