Sport Mutuacat

Activitats de lleure

Activitats de lleure

Assegurança de lleure

Garantir la seguretat i el benestar dels participants en activitats de lleure, així com complir amb totes les normatives legals, són aspectes fonamentals que impliquen una gran responsabilitat.

A Mutuacat, coneixem les necessitats específiques d’aquestes activitats i t’oferim assegurances a la mida de cada projecte, amb les cobertures que exigeix la legislació.

Assegura a Mutuacat les activitats de lleure i gaudeix t sense preocupacions. Proporcionem tranquil·litat per a organitzadors i participants.

Especialització

Coneixem les necessitats específiques de les entitats organitzadores. T'oferim les cobertures que exigeix la legislació.

Quadre mèdic propi

El nostre quadre mèdic especialitzat en esport i lleure és el més ampli i té centres a tot el territori espanyol. Consulta'l.

Rapidesa

Pots cotitzar i contractar l'assegurança en línia. I, si no, sempre trobaràs el nostre equip a punt d'ajudar-te.

Segons decret autonòmic

Cobertures per accident

  • Assistència sanitària i medicoquirúrgica, un màxim de 12 mesos, fins a 6.000€ 
  • Indemnització per invalidesa absoluta i parcial com a conseqüència d’accident fins a 6.500€
  • Indemnització per defunció com a conseqüència d’accident fins a 5.000€
  • En cas de menors de 14 anys, l’assegurança, de 3.010€, s’ha de destinar a cobrir les despeses de sepeli
  • Assistència medicoquirúrgica per lesions accidentals no traumàtiques (LANT) com ruptura fibrlil·lar o tendinosa  amb un  límit temporal de fins a  365 dies des de la data de l’accident
  • Despeses per ruptura de pròtesis auditives i/o ulleres motivades per l’accident.
  • Indemnització per orfanesa a conseqüència de l’accident esportiu.
Ens adaptem a les teves necessitats

Si vols, et fem la pòlissa a mida. Posa’t en contacte amb nosatres.

LLEURE 

Activitats de lleure

Colònies

Les colònies són una experiència única de lleure educatiu on els infants i joves aprenen i creixen mentre es diverteixen. Acostumen a durar diversos dies i proporcionen una experiencia educativa enriquidora. A través d’activitats diverses, es fomenta la convivència, l’autonomia i els valors socials. Educar en el lleure és una manera de transmetre coneixements i valors en un entorn relaxat i lúdic.

Casals

Els casals són espais de lleure educatiu on infants i joves passen el seu temps lliure de manera enriquidora. Amb activitats diverses i creatives, els casals fomenten el desenvolupament personal, la convivència i l’aprenentatge en un ambient divertit i segur. Educar en el lleure permet que els participants creixin i adquireixin valors importants mentre gaudeixen i fan nous amics.

Carnaval

Rues, comparses, carrosses! Per Carnaval s’emplenen els carrers de música, disfresses i diversió. Les desfilades són una oportunitat de gaudir d’un ambient festiu, on tothom pot participar i expressar la seva creativitat. A través de la disbauxa, la música i el ball, la gent té l’oportunitat de trencar amb la rutina i de viure la festa.

Camps de treball

Els camps de treball són una proposta educativa i de lleure que combina treball voluntari en projectes de caire social o ambiental amb convivència, intercanvis culturals i aprenentatge experiencial. Participar en un camp de treball és una manera de contribuir a la societat mentre es gaudeix i es fan nous amics.

*

VALOR DIFERENCIAL

Quadre mèdic esportiu

El nostre quadre mèdic, especialitzat en esport i lleure, té centres a tot el territori espanyol. En línia i fàcil de consultar, hi trobaràs els seveis mèdics que necessitis, ordenats per províncies i poblacions.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.