Actualitat

Actualitat

Mutuacat al Congrés de Gestors Esportius, a València

Gestors Esportius Professionals. Associació de la Comunitat Valenciana (GEPACV) celebra el Congrés de Gestió de l'Esport.

Els dies 25 i 26 de setembre es celebra a València ell 9è Congrés de Gestió de l’Esport, organitzat per  Gestors Esportius Professionals. Associació de la Comunitat Valenciana (GEPACV). Durant aquestes dues jornades, un gran nombre de  professionals del sector, s’hi reuneixen sota el lema “Gestionant el present i construint el futur de l’esport”.

Per aquest motiu, Mutuacat Assegurances, especialista en assegurances esportives, ha volgut ser-hi present. Representada pel seu Director de Màrqueting i Comercial, Leo Martínez, ha aprofitat aquesta trobada per reforçar els vincles amb gestors esportius i altres professionals del sector,alhora que ha participat activament en els actes. Aquesta presència és part de l’estratègia de Mutuacat Assegurances per promocionar les seves assegurances esportives, dissenyades específicament, clubs i organitzacions d’esdeveniments esportius.

A més, durant el congrés, l’estand que hi té Mutuacat com a patrocinadora del congrés, compartit amb ERSM Levante,  ha estat un punt de trobada clau per intercanviar idees i conèixer les últimes tendències del sector, amb especial atenció a temàtiques com la intel·ligència artificial, la sostenibilitat i la igualtat en l’esport. Aquesta participació reforça el posicionament de Mutuacat com a entitat referent en assegurances ètiques i de qualitat per al món de l’esport.

En definitiva, l’assistència de Mutuacat Assegurances al congrés posa en valor la seva aposta per donar suport a la gestió esportiva responsable i al benestar dels esportistes, amb solucions asseguradores adaptades a les necessitats del sector en un entorn en constant evolució.

Etiquetes: 

congrés, esport, GACV, gestors esportius

Qui som

Som l’asseguradora de l’esport!

Cobrim els accidents esportius de federacions de tot l’Estat, consells esportius, lligues de futbol i bàsquet (no federat), gimnasos, piscines, grups esportius, curses populars.

Gaudeix de la tranquil·litat de confiar en una mutualitat ètica i propera, que sempre estarà al teu costat!

Contacte

Vols informació sobre les nostres assegurances esportives i d’oci i temps lliure?

Newsletter

Subscribe to our newsletter

[wpforms id="468"]

Deixa un comentari

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.