Actualitat

Actualitat

Mutuacat renova el seu compromís amb la Matagalls-Montserrat

Aquest cap de setmana, l’emblemàtica travessa Matagalls-Montserrat ha tornat a reunir 3000 amants de la muntanya.

 

Aquest cap de setmana, l’emblemàtica travessa Matagalls-Montserrat ha tornat a reunir 3000 amants de la muntanya. Aquest esdeveniment, organitzat  pel Club Excursionista de Gràcia, ja ha arribat a la seva 45a edició i continua sent una de les proves de muntanya més exigents i populars de Catalunya.

Igual que en anys anteriors, Mutuacat ha tornat a acompanyar els participants amb la seva assegurança i amb el seu patrocini. Per a l’asseguradora la Matagalls-Montserrat és molt més que una simple travessa. És una experiència que posa a prova els límits físics i mentals dels participants.  Així mateix, el  caràcter no competitiu i solidari de la prova i la seva petjada verda, que  vetlla per la sostenibilitat, s’avenen totalment amb el tarannà de la mutualitat

Un recorregut per la natura i un repte personal

Amb una distància de 84,3 quilòmetres i un desnivell de gairebé 3000m, la Matagalls-Montserrat travessa alguns dels paratges naturals més bells de Catalunya, com els Parcs Naturals de Sant Llorenç de Munt i l’Obac i el Massís de Montserrat. El recorregut, que combina pistes forestals, camins i senders, exigeix una excel·lent preparació. Sens dubte, recórrer la distància que separa el Brull i l’abadia de Montserrat en menys de 24 hores  no està a l’abast de tothom.

Samarretes per als nostres seguidors

I a més, aquest any, Mutuacat, juntament amb el Club Excursionista de Gràcia, ha sortejat per Instagram dues samarretes entre els seus seguidors. Estem convençuts que disposar d’un record de la Matagalls-Montserrat és un bon obsequi per a qualsevol persona que estimi la muntanya i Catalunya.

Etiquetes: 

cursa de resistència, Mm, Mm-24, travessa, travessa de muntanya

Qui som

Som l’asseguradora de l’esport!

Cobrim els accidents esportius de federacions de tot l’Estat, consells esportius, lligues de futbol i bàsquet (no federat), gimnasos, piscines, grups esportius, curses populars.

Gaudeix de la tranquil·litat de confiar en una mutualitat ètica i propera, que sempre estarà al teu costat!

Contacte

Vols informació sobre les nostres assegurances esportives i d’oci i temps lliure?

Newsletter

Subscribe to our newsletter

[wpforms id="468"]
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.